one-zero sportsmanagement

Talenten naar hun top ontwikkelen, daar staan we voor

One-Zero Sportsmanagement ondersteunt, adviseert, begeleidt en creëert een ideaal prestatieklimaat gedurende de professionele carrière van onze sporters.

 

de voetballer centraal

Langdurige samenwerking en stabiele groei

Vertrekkend vanuit onze ervaring en expertise in het professionele voetbal biedt One-Zero Sportsmanagement advies, begeleiding en de juiste ondersteuning op maat gedurende de professionele carrière van onze sporters. Elke carrière is anders en heeft een specifieke aanpak nodig. One-Zero Sportsmanagement focust op langdurige samenwerking en stabiele groei in plaats van snel en kortdurend succes. Talenten naar hun top ontwikkelen, daar staan we voor. De voetballer staat centraal en neemt alle beslissingen. One-Zero Sportsmanagement ondersteunt, adviseert en begeleidt en creëert een ideaal prestatieklimaat.

Dankzij ons team van experts, ons internationale netwerk en onze eigen ervaring in het internationale voetbal, creëert One-Zero topklasse individuele begeleiding.  De interesse en ontwikkeling van de speler staat centraal bij alles wat we samen doen.

#aheadstartforyourcareer
Soccer_Volley_2

ONS TEAM

Dankzij ons team van experts, ons internationale netwerk en onze eigen ervaring in het internationale voetbal, creëert One-Zero topklasse individuele begeleiding.

1-0Sportmanagement_16

WV

WESLEY VISSER

Wesley is geregistreerd KNVB Intermediair. Vanuit zijn 13 jaar ervaring als professioneel en gediplomeerd trainer (UEFA A licentie) en wedstrijdanalist bij diverse betaald voetbal organisaties (RBC Roosendaal, KAA Gent, Club Brugge, AZ Alkmaar) weet Wesley als geen ander wat er nodig is voor spelers om de top te behalen. Deze ervaringen deelt hij graag. Zijn  geruime ervaring stelt hem en het One-Zero team in staat om jonge maar ook ervaren spelers en coaches te begeleiden in elke fase van hun carrière. Als wedstrijdanalist werkte hij voor hoofdcoaches Gert-Jan Verbeek, Dick Advocaat en Marco van Basten. Hierdoor weet hij hoe er gewerkt wordt op het hoogste niveau, iets wat hij actief uitdraagt bij het optimaal begeleiden van spelers. Daarnaast heeft Wesley uitgebreide coaching- en begeleidingsmethodes aangeleerd gekregen door Toon Gerbrands (Directeur PSV, ex algemeen directeur AZ).  Een kwalitatief uitmuntende begeleiding voor spelers en coaches, gedreven vanuit jarenlange ervaring in de betaald voetbalwereld is waar Wesley voor staat. Het persoonlijke contact met spelers staat bij Wesley voorop !

TDK

TIM DE KRAKER

Als afgestudeerd bedrijfseconoom en bestuurskundige is Tim de zakelijke alleskunner binnen het One-Zero team. Een uitgebreid netwerk in de juridische en financiële wereld zorgen ervoor dat ook de zakelijke kant voor onze spelers en coaches tot in de puntjes geregeld wordt. Een persoonlijke financiële planning op korte en lange termijn, contractvoorwaarden bij een werkgever of een persoonlijk (sponsor)contract, fiscaal en juridisch advies: Tim is de betrouwbare en professionele partner waar u uw zaken met een gerust hart door kunt laten regelen. Het volledig ontzorgen van de speler en alles voor hem of haar tot in de puntjes regelen staat bij Tim voorop!

Tim-De-Kraker
IMG-20200506-WA0018

CY

CANI YILMAZ

Cani Yilmaz is scout en (spelers)adviseur bij One-Zero Sportsmanagement. In zijn actieve voetbalcarrière speelde hij als linksbuiten in de jeugd van AZ Alkmaar en speelde hij in het Nederlands Elftal onder 15, 16 en 17 jaar. In die periode speelde hij op diverse toonaangevende internationale toernooien.

Door een vervelende knieblessure op 16-jarige leeftijd liep Cani tegen serieuze tegenslag in zijn nog prille carrière op.
Op dat moment werd voor het eerst doorzettingsvermogen en hard werken gevraagd, iets wat hij niet kende omdat tot dan toe altijd op exceptioneel talent geleund kon worden. Helaas kon hij dit op dat moment niet opbrengen en kwam een carrière met uitzicht op een lange profcarrière abrupt ten einde. Via FC Utrecht belandde Cani bij ADO'20, waar hij op 17-jarige leeftijd kampioen werd van de hoofdklasse. Op dit moment voetbalt Cani op hoog amateurniveau.

Voor Cani staat het ondersteunen en coachen van spelers die aan het begin staan van een veelbelovende carrière voorop: " Ik denk dat ik spelers het extraatje mee kan geven waardoor zij het verschil kunnen maken. Het lijntje tussen hero en zero is flinterdun. Ik ben zelf een mooi voorbeeld van dat lijntje. Ik wil spelers helpen bereiken van datgene wat ik helaas zelf niet heb kunnen afmaken. Ik kan vanuit ervaring ondersteunen bij dilemma’s en tegenslagen en adviseren over welke stappen te zetten om het pad naar hero in te zetten. Laten we samen de top bereiken! "

TB

TIM BAVRÉ

Tim Bavré is scout en spelersbegeleider bij One-Zero Sportsmanagement en richt zich op Belgie. Reeds 22 jaar is hij actief in de voetbalwereld: Tim begon al op 16-jarige leeftijd als jeugdtrainer en heeft sinds die tijd diverse functies bekleed. Als jeugdopleider was hij op elite-niveau actief bij KAA Gent (5 jaar) en als beloftentrainer bij Waasland Beveren (3 jaar). Ook was hij als hoofdcoach actief bij diverse seniorenelftallen en is hij in het bezit van het UEFA-A trainersdiploma. Behalve opleider en hoofdcoach heeft Tim als scout voor de clubs van dhr Roland Duchâtelet gedurende een periode van 3 jaar veel kennis verworven over het scouten van spelers. Tevens is hij gediplomeerd jeugd coördinator (TVJO).

Met bovenstaande ervaring kan Tim als geen ander een belangrijke rol spelen in het scouten en begeleiden van voetbalspelers. Hij weet vanuit verschillende invalshoeken wat er gevraagd wordt voor een succesvolle carrière. Tim hierover:  “Veel jonge spelers hebben wel talent maar niet die mogelijkheden om de juiste stappen te zetten. Bij One-Zero Sportsmanagement heb ik als doelstelling om talentvolle spelers te ondersteunen en hen mee te helpen aan hun toekomst te bouwen. Met mijn enorme netwerk kan ik hier een belangrijke rol in spelen. Laten we er samen iets moois van maken en doelen realiseren!”

Tim Bavre foto
nl_NLNederlands
Scroll naar top